Οροι Χρησης

Το ηλεκτρονικό κατάστημα myKarma.gr εγγυάται τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια κατά την διάρκεια των αγορών σας μέσω της ιστοσελίδας της.

H παράθεση των κάτωθι αναφερόμενων όρων που διέπουν τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις του ηλεκτρονικού καταστήματος myKarma.gr προς όλους εσάς που θα επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της, γίνεται με απώτερο σκοπό τη δική σας ενημέρωση, αφενός για τα δικά σας δικαιώματα και υποχρεώσεις και αφετέρου για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας στην αναζήτηση και απόκτηση των προϊόντων που επιθυμείτε να αγοράσετε από το ηλεκτρονικό κατάστημα myKarma.gr.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Όλο το περιεχόμενο αυτού του site, όπως κείμενα, γραφικά, λογότυπα, φωτογραφίες,Banner, σχεδιασμός ιστοσελίδας, αποτελούν ιδιοκτησία του ηλεκτρονικού καταστήματος myKarma.gr και προστατεύεται από την Ελληνική καθώς και την Διεθνή Νομοθεσία.

Το περιεχόμενο καθώς και αυτό καθαυτό το site του ηλεκτρονικού καταστήματος myKarma.gr, δεν μπορεί να αναπαραχθεί, να αντιγραφεί, να πωληθεί ή να επαναπωληθεί χωρίς την γραπτή συγκατάθεση του ηλεκτρονικού καταστήματος myKarma.gr.

Η χρησιμοποίηση του ονόματος ή του λογότυπου ή οποιουδήποτε περιουσιακού στοιχείου που ανήκει στο ηλεκτρονικό κατάστημα myKarma.gr δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για σκοπούς προβολής και διαφήμισης καθώς για κάθε είδους εκμετάλλευσης φήμης και πελατείας χωρίς την γραπτή συγκατάθεση μας.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Στην περίπτωση που επιλέξετε την πληρωμή με πιστωτική κάρτα, οι συναλλαγές μέσω πιστωτικών καρτών γίνονται με το σύστημα ασφαλείας της Viva Wallet όπου γίνεται χρήση του πρωτοκόλλου Secure Sockets Layer (SSL), με κρυπτογράφηση 128bit (την πιο ισχυρή σήμερα), για ασφαλείς on-line εμπορικές συναλλαγές.

Με αυτό τον τρόπο κρυπτογραφούνται όλες οι προσωπικές σας πληροφορίες, έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να αλλαχτούν κατά τη μεταφορά τους στο Internet.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Απαραίτητη προϋπόθεση για την έναρξη της μεταξύ μας συνδιαλλαγής είναι η γνωστοποίηση από πλευράς σας κάποιων προσωπικών σας στοιχείων. Όταν κάνετε μια παραγγελία, θα σας ζητήσουμε το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, τη διεύθυνση στην οποία θα αποσταλούν τα πωλούμενα προϊόντα, τον αριθμό του σταθερού σας τηλεφώνου (ή όποιο άλλο τηλέφωνο θέλετε, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας), την ηλεκτρονική σας διεύθυνση (e-mail address) κ.λπ. Η «εταιρία», ακολουθώντας απαρέγκλιτα τις αρχές προστασίας προσωπικών δεδομένων, που προβλέπονται από τους σχετικούς νόμους και διεθνείς συμβάσεις, δεν πρόκειται να προβεί σε οποιαδήποτε αθέμιτη και χωρίς την προηγούμενη έγκρισή σας χρήση. Η «εταιρία» με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει, δημοσιοποιεί, πωλεί, ανταλλάσσει τα προσωπικά στοιχεία και τις πληροφορίες που μας εμπιστεύεστε. Επίσης μπορείτε οποτεδήποτε να προβείτε, εφόσον υπάρχει λόγος, στην αλλαγή των προσωπικών στοιχείων που μας έχετε γνωστοποιήσει. Η Εταιρία σας παρέχει την δυνατότητα εφόσον το επιθυμείτε, να λαμβάνετε διαφημιστικά ή/και ενημερωτικά μηνύματα, στην ηλεκτρονική ή ταχυδρομική σας διεύθυνση.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ / ΑΛΛΑΓΕΣ

Σύμφωνα με τους κανόνες της ΕΕ, εάν τα προϊόντα που αγοράσατε αποδειχτούν ελαττωματικά  μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2103007422 για να κάνουμε άμεσα την αντικατάσταση! Το προϊόν στην περίπτωση της αντικατάστασης θα πρέπει να συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα, που αποδεικνύουν την συναλλαγή

Οποιαδήποτε επιστροφή προϊόντων γίνεται δεκτή εαν:

  • Το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση.
  • Η συσκευασία των προϊόντων δεν έχει ανοιχτεί ή αποσφραγισθεί.
  • Το προιόν δεν είναι λερωμένο ή αλλοιωμένο.

Επιστροφή λανθασμένου προϊόντος

Σε περίπτωση που το προϊόν που σας παραδοθεί είναι λανθασμένο (δηλαδή δεν είναι το προϊόν της παραγγελίας σας) μπορείτε να επικοινωνήσετε με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα εντός Τριών (3) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του, στο τηλέφωνο 2103007422 ώστε να προγραμματιστεί η παραλαβή του λανθασμένου προϊόντος με έξοδα που θα επιβαρύνουν το ηλεκτρονικό μας κατάστημα mykarma.gr και να συμφωνηθεί  η παράδοση του σωστού προϊόντος που έχετε παραγγείλει (συμπεριλαμβανομένων των εξόδων αποστολής).

Επιστροφή άθικτου προϊόντος

Ο πελάτης έχει δυνατότητα να επιστρέψει το προϊόν που αγόρασε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία αγοράς που αναγράφεται στην απόδειξη ή στο τιμολόγιο. Η επιστροφή γίνεται με την επίδειξη της απόδειξης ή του τιμολογίου και με την προϋπόθεση το προϊόν να είναι σφραγισμένο στην αρχική του συσκευασία είτε με ταινία ασφαλείας και το ίδιο το προϊόν να μην έχει χρησιμοποιηθεί.  Ο πελάτης αναλαμβάνει τα έξοδα επιστροφής επιστρέφοντας το αγαθό στην αρχική του κατάσταση.

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

  • Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στην ιστοσελίδα του ηλεκτρονικού καταστήματος myKarma.gr είναι δυνατόν να περιέχουν λάθη τυπογραφικά, αριθμητικά κ.λ.π για τα οποία το ηλεκτρονικό κατάστημα myKarma.gr δεν φέρει καμία ευθύνη, διατηρώντας παράλληλα και σε κάθε περίπτωση το δικαίωμα να ανανεώνει τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις συναλλαγών, το περιεχόμενο των πληροφοριών, τα προϊόντα και τις τιμές τους, καθώς και τις παρεχόμενες υπηρεσίες, χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση.

    Το ηλεκτρονικό κατάστημα myKarma,gr αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή.
  • Οι πληροφορίες αυτής της ιστοσελίδας δεν υποκαθιστούν ιατρική συμβουλή ή γνωμάτευση. Οι αναγραφόμενες ιδιότητες αναφέρονται στα προϊόντα και βασίζονται σε βιβλιογραφικές αναφορές.
  • Το ηλεκτρονικό κατάστημα myKarma.gr έχει καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια να απεικονίσει με μεγάλη ακρίβεια τα διατιθέμενα από αυτήν προϊόντα, ενώ επίσης παρέχει πληροφορίες για τα συστατικά και τις ιδιότητές τους. Ωστόσο, επειδή η τελική προβολή εξαρτάται (και) από την οθόνη του χρήστη, είναι δυνατόν να υπάρχει διαφοροποίηση από την πραγματική εικόνα του προϊόντος, για την διαφοροποίηση αυτη δεν φέρει καμία ευθύνη το ηλεκτρονικό κατάστημα myKarma.gr. Το ηλεκτρονικό κατάστημα myKarma.gr δεν εγγυάται σε καμία περίπτωση την αρτιότητα, την πληρότητα, των παρεχόμενων πληροφοριών και την απουσία ενδεχόμενων λαθών. Συνεπώς, οι επισκέπτες του ηλεκτρονικού καταστήματος myKarma.gr χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες της με δική τους πρωτοβουλία, αναλαμβάνουν και τη σχετική ευθύνη διασταύρωσης των παρεχομένων πληροφοριών.
  • Το ηλεκτρονικό κατάστημα myKarma.gr δεν ευθύνεται έναντι των πελατών/χρηστών για ζημιές που τυχόν προκύψουν από την μη εκτέλεση παραγγελίας λόγω δικής τους υπαιτιότητας.
  • Το ηλεκτρονικό κατάστημα myKarma.gr δεν ευθύνεται για ελαττώματα ή κακή ποιότητα των προϊόντων που διαθέτει στους πελάτες της, καθώς όλα τα προϊόντα παραλαμβάνονται από τους προμηθευτές συσκευασμένα ενώ τα αποθηκεύει σε κατάλληλους χώρους σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή. Σε περίπτωση που στις παραδιδόμενες ποσότητες αποδεδειγμένα ανευρεθεί ελαττωματικό προϊόν, ο χρήστης διατηρεί το δικαίωμα δωρεάν αντικατάστασης του ελαττωματικού προϊόντος.
  • Η αποστολή της παραγγελίας σας σημαίνει, ότι:
    - Έχετε διαβάσει και κατανοήσει τους όρους της παρούσης και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα αυτούς.
    - Τα προϊόντα προορίζονται για δική σας κατανάλωση ή για ίδια κατανάλωση του προσώπου, που αποστέλλονται και απαγορεύεται η περαιτέρω προώθηση και μεταπώλησή τους.
    - Είναι υποχρέωση σας να χορηγήσετε με ακρίβεια τα προσωπικά σας δεδομένα.
    - Είστε ο νόμιμος κάτοχος της πιστωτικής που χρησιμοποιείτε για την συναλλαγή σας (σε περίπτωση, που αυτή ανήκει και σε έτερο, έχετε την συναίνεση αυτού για την συναλλαγή) και ότι η πιστωτική κάρτα δεν έχει με οποιονδήποτε τρόπο ακυρωθεί ή απαγορευτεί η χρήση της.
    - Η ηλεκτρονική διεύθυνση, που δηλώνετε και χρησιμοποιείτε ανήκει σε εσάς, είναι ακριβής και ενεργής.
    - Η σύνδεσή σας με το eshop γίνεται με δικό σας κίνδυνο ως προς την πιθανότητα πρόκλησης οποιαδήποτε βλάβης στον υπολογιστή σας και το λογισμικό του (από τυχόν μετάδοση ιών), τον οποίον γνωρίζετε, ότι διατρέχετε κατά την σύνδεσή του και αναλαμβάνετε εξ ολοκήρου.

 

ΙΣΧΥΟΝ ΔΙΚΑΙΟ

Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος myKarma.gr διέπονται από το ισχύον Ευρωπαϊκό και Ελληνικό Δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση, όπως ισχύει.

Κάθε διαφορά σύμφωνα με το Νόμο ή την Δικαιοσύνη που θα απορρέει από την παρούσα σύμβαση ή εξ αιτίας αυτής θα υποβάλλεται στην δικαιοδοσία των δικαστηρίων Θεσσαλονίκης.

Για νομικά θέματα που αφορούν το ηλεκτρονικό κατάστημα mykarma.gr παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο 2103007422.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ 
HCK HELLAS
ΕΔΡΑ: Χαλκιδικής 94, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, Τ.Κ 54248
ΤΗΛΕΦΩΝΟ : 2311111722
ΑΦΜ: 137829308
ΔΟΥ: Η' ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 
ΑΡΙΘΜΟΣ ΓΕΜΗ : 140538406000

 

 

(0) ΤΜΧ
ΤΜΧ 0
Υποσύνολο €0.00
To Top